Diensten / Methodes

Geef kleur aan jouw organisatie
Management Drives
is een praktische methode die snel inzicht geeft in drijfveren. Onze drijfveren zijn enorm belangrijk voor de manier waarop we functioneren. Ze bepalen namelijk in grote mate ons gedrag, waarnemingen, leerstijl en leermotivatie. Management Drives brengt via een persoonlijke vragenlijst jouw drijfveren in kaart. Daarbij onderscheiden we zes kleuren (zie afbeelding), die samenhangen met een bepaald wereldbeeld.

Van botsen naar begrip
Management Drives zorgt voor bewustwording van jouw eigen wereldbeeld, maar ook van de mensen met wie jij werkt. Want we bekijken de wereld allemaal door onze eigen gekleurde bril. Heb jij meer inzicht in de drijfveren van die ene collega met wie je regelmatig botst? Dan kan dat al snel leiden tot meer begrip en betere samenwerking. Management Drives biedt een gemeenschappelijke taal om gedrag op een open manier te bespreken, zonder oordeel.

Persoonlijk leiderschap
GewoonMAS begeleidt individuen, teams en organisaties bij dit proces. Altijd positief en persoonlijk, met de mens centraal. Want de mensen maken de organisatie. Ook help ik jou bij het ontwikkelen van jouw persoonlijke leiderschap. Leiderschap begint namelijk met kennis van jouw eigen kracht en valkuilen. Ben jij je hiervan bewust? Dan kun je zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen ontwikkeling en rol binnen het team, wat jouw functie ook is.

Voor managers
Management Drives is ook een praktische tool voor managers. Binnen een team heb je te maken met mensen met verschillende karakters, krachten en valkuilen. Weet jij wat jouw mensen en jouw team echt drijft? Dan kun jij als manager het beste in hen naar boven halen. De juiste vorm van leiderschap maakt dat jullie doelen eerder worden bereikt, in een positieve teamsfeer. gewoonMAS begeleidt jou hierbij, met een open en professionele blik. En met de drive van een topsporter.

Gecertificeerd trainer Management Drives
gewoonMAS is gecertificeerd partner van Management Drives (MD), met Macha van der Vaart als gecertificeerd trainer.

Leiderschap en succesvol doelen halen via Neuro linqistisch Programmeren

“Stanford University en Harvard University hebben ontdekt in een onderzoek van carrièrepatronen dat 5% van het succes om een baan te vinden, te behouden of hogerop te komen in directe relatie stond met technische kennis en vaardigheden, terwijl 85% in directe relatie stond met kennis over het omgaan met mensen.” Dat betekent dat veranderen in een organisatie betekent dat mensen in beweging komen, en beweging betekent een verandering van mindset. Want ‘the outergame’ zijn de gebeurtenissen buiten jou en the innergame is het spel wat binnen jou gebeurt. Wil je invloed krijgen op ‘the outergame’ heb je eerst invloed nodig op je’ innergame’ en NLP is de meest charmante en effectieve methode die dat voor iedereen die zich wil verdiepen, mogelijk maakt.

Wat levert het op?

Leiderschap krijgt een enorme boost, ruimte voor ondernemerschap ontstaat, resultaten worden evaluatiemomenten omdat je werkt volgens krachtige feedforward principes. De kracht van doelen stellen en halen komt voort uit je visie. Je actielijstjes zullen nooit meer hetzelfde zijn, omdat je nu kiest wat past bij je hoogste motivatie inclusief ecologie check. Je leert je communicatiestijl per situatie aan te passen. Bovendien leer je luisteren op een andere manier waardoor je vragen raakschieten.

Gecertificeerd Neuro linguïstisch programmeren coach

MD_certified_partner_2020